maanantai 9. joulukuuta 2013

9.12
En ole kirjoittanut pitkään aikaan.Noh... pian on joulu ja viikonloppuna menen Sonjan kanssa Messariin. Messarissa on Voittaja näyttely joka on kolmi päiväinen. Koulu on alkanut. Mul on uusi kännykkä joka on Samsung galaxy S 2plus. Olis kiva saada kone toimimaan, koska se on sökönä. Joudun siis kirjoittamaan kännykällä tätä.
Viime viikon torstai oli kyl nii best. Mä, Elina ja Santtu oltiin kylil ku ootettiin bussii. Oltiin kirjastossa.

Lainasin kirjan joka oli Erin Hunterin Etsijät. Sitten lainasin kaksi dvd:tä. Ne oli Ponyo rantakalliolla ja Räyhä Ralf. Jos joku ei oo nähny kumpaakaan nii voin kertoo mitä niis tapahtuu. Ponyo on Hayao Miyazakin (Naapurini Totoro, Henkien kätkemä) kymmenes pitkä elokuvaohjaus ja yhdeksäs Studio Ghiblin-tuotanto:"Tämä tarina keertoo Ponyosta , pienestä meren kalasta, joka tekee kaikkensa toteuttaakseen unelmansa. Hän haluaa elää maalla Sosuke-nimisen pojan kanssa.

Räyhä-Ralf: Matka videopelejen maailmaan. Ralf on esittänyt vuosikymmeniä videopelin konnaa, mutta haluaisi olla yhtä pidetty kuin pelin sankari Fixari-Felix. Todistaaksees olevan sankari Ralf lähtee seikkailulle pelihallin toisiinpeleihi ja tapaa siellä rallukuskin Nelli karamellin. Mutta kun vihollinen uhkaa heidän maailmaansa, tajuaa Ralf pelihallin lepäävän hänen suurissa kourissa.

Noi leffat oli kivoi. Ponyo saa arvosanaks 8+ ja Räyhä-Ralf saa 9-.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti